Bli medlem i SHR, det är enbart våra medlemmar som får titulera sig auktoriserade hudterapeut

Ansökan görs via detta ansökningsformulär:
Ansökan om medlemskap 

Fyll i ansökan och maila betygskopior till kansli@shr.nu. Ansökan behandlas när vi fått in kopia av ditt avgångsbetyg från din hudterapeututbildning. (Det är viktigt att alla sidor av betyget är med om det är flersidigt.) 

Behandlingstiden är en till två veckor.

Medlemsavgifter 2024

Egen företagare (personlig medlem oavsett bolagsform): 2640:-

Anställd (personlig medlem som är anställd och utför behandlingar): 1180:-

Icke behandlande (personlig medlem som inte utför behandlingar): 1180:-

Senior (personlig medlem 65 år eller äldre): 700:-

Samtliga avgifter avser kalenderår, dvs full avgift debiteras oavsett datum för inträde.

Efter förfallodatum debiteras lagstadgad påminnelseavgift med 60 SEK. 

Möjlighet finns att betala månadsvis via autogiro maila kansli@shr.nu för information.  

Nyexaminerad? Ansöker du och beviljas medlemskap inom två månader efter att du avslutat din hudterapeututbildning på en SHR-godkänd utbildning, bjuder vi dig på ett års medlemskap. Du behöver som nyexaminerad inte heller maila in betyg vid ansökan om medlemskap då vi får info från skolan efter examen.  

Har du varit medlem tidigare? Maila kansli@shr.nu så hjälper vi dig att återuppta ditt medlemskap.
Mailet ska innehålla ditt för- och efternamn, din privata postadress, telefonnummer och personnummer, samt arbetsplatsens namn, adress och telefonnummer.
Ange också vilken medlemskategori du tillhör samt kontaktuppgifter till ev. arbetsplats. 

Behandlingsskadeförsäkring – ett medlemskrav Vi på SHR borgar för seriositeten i hudvårdsyrket därför har vi som medlemskrav att våra medlemmar ska ha en gällande behandlingsskadeförsäkring. Detta gäller egen företagare, anställda och även nyexaminerade. Vi på SHR har tagit fram egna försäkringar som är anpassade efter just hudvårdsyrket så att både du och din kund kan känna er trygga. När du har blivit medlem kommer du att få ett försäkringsbrev med inbetalningsuppgifter avseende försäkringen från vår försäkringsförmedlare Arctic. Mer information om våra medlemsförsäkringar finner du på www.arctic.se/shrOBS! Försäkring ingår alltså inte i medlemsavgiften utan tecknas separat via tex Arctic. 

Har du inte en utbildning som är godkänd av SHR?  Då kan du göra en validering för att bli medlem, valideringen leder till gesällbrev i yrket. Maila shr@shr.nu för mer information.

Hur hanterar vi dina kontaktuppgifter? Föreningens personuppgiftspolicy, denna godkänner du längst ner i formuläret.  
Genom denna ansökan lämnas samtycke till att kontaktuppgifter publiceras i medlemsmatrikeln på SHR:s interna hemsida, salongsuppgifter publiceras på SHR:s hemsida samt lämnas ut till externa mottagare såsom t. ex. leverantörer av hudvårdsprodukter och utrustning, i marknadsföringssyfte. 
När man ansöker om medlemskap så delger man SHR sina kontaktuppgifter och dessa hanteras sedan av SHR i ett medlemsregister. 

Vill du inte att dina kontaktuppgifter ska användas för ovanstående syften, kryssar du i detta längst ned i formuläret.

 

 

Rättigheter: 
Öppet material