Yrkes EM 2020 - Tävlingen framflyttad på obestämd tid

Under flera veckor har arbetet pågått med att förbereda kommande tävling. Att utvärdera och hitta lösningar på de utmaningar och problem pågående pandemi ställer till med.

WorldSkills Sweden har följt utvecklingen och aktivt deltagit i alla möten och arbetsgrupper för att hjälpa till och för att få en bra bild över aktuellt läge.

Tyvärr har läget runtom i Europa snabbt förändrats vilket får konsekvenser för alla inblandade.

Nu har WorldSkills Europe tillsammans med värdorganisationen i Graz meddelat att tävlingarna som skulle genomförts i januari har skjutits på obestämd framtid.

Anledningen till detta är kopplat till den rådande situationen avseende covid-19 och att läget förvärras från dag till dag. Fem länder har valt att inte längre delta och utöver det har ett antal tävlande och experter från olika länder valt att inte delta.

Tävlingen har redan tidigare skjutits upp från september 2020 till januari 2021, och nu tvingas organisationerna skjuta tävlingen ytterligare på obestämd framtid.

WorldSkills Sweden kommer inhämta all information rörande detta och återkoppla.

 

Stolt GULD sponsor av Yrkes-EM är Skin Concept med

Övriga sponsorer

  • Pandhys Sweden
  • Waxlogic
  • Gilda Cosmetic
  • Gilda Skolan
  • OPI

Nu senast tävlade Emmie Lindblad i Yrkes-VM och tog hem både Medallion for Excellence och Sustainable Practice Award!

Sverige har tagit hem tre bronsmedaljer i Yrkes-VM och en guldmedalj i Yrkes-EM sedan vi började tävla. De satsningar vi gjort har gett ett fantastiskt resultat. Sveriges hudterapeuter håller världsklass och SHR har lyckats sätta hudterapeutyrket på kartan.

Vill ni vara en del av vår framgång? Var med och sponsra oss i Yrkes-EM där Emmie Lundblad tävlar!

Är ni intresserade av att sponsra kontakta kansliet på shr@shr.nu

Rättigheter: 
Öppet material